Підсумки тижня в КПІ
17–21 червня

КПІ перший в рейтингу (https://t.me/presinfokpi/6266) «Топ-200 Україна 2024». Під час складання цьогорічного рейтингу брали до уваги сучасні тенденції розвитку української вищої освіти, що нині перебуває в стані глибинних змін в ході здійснюваних реформ і зазнає великих втрат через повномасштабне російське вторгнення.

КПІ співпрацюватиме (https://t.me/presinfokpi/6280) з провідними технічними університетами Європи. Київська політехніка розширює кордони співпраці з альянсом CESAER. Нині до організації входить 58 університетів, серед них і наш КПІ.

КПІшники обрали (https://t.me/presinfokpi/6289) нового ректора. Ним став Анатолій Мельниченко.

КПІшниці виступили (https://t.me/presinfokpi/6296) на Perspektywy Women in Tech Summit 2024. Загалом у саміті у Варшаві взяли участь 120 учасниць з чотирьох українських університетів.

Стартап КПІшника отримає (https://t.me/presinfokpi/6282) $8 мільйонів фінансування. Платформу Rozmova (Clearly), що поєднує психотерапевтів з клієнтами, створили випускник КПІ й стартап-школи Sikorsky Challenge Дмитро Коваленко і Дмитро Мараховський.

ЦКМ КПІ презентував (https://t.me/presinfokpi/6267) другу частину звітного концерту за 2023/24 навчальний рік.

Народний ансамбль танцю «Політехнік» на гастролях. Жіноча частина ансамблю побувала (https://t.me/presinfokpi/6283) в Італії на узбережжі Адріатичного моря на FESTIVAL GIOVANILE DEL FOLCLORE UCRAINO.

Українсько-Японський центр узяв участь (https://t.me/presinfokpi/6295)в ювілейному етнофестивалі «Країна Мрій». У програмі фесту цьогоріч було представлено 15 тематичних майданчиків і локацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.