Підсумки тижня в КПІ
22–26 квітня 2024

Київська політехніка спільно з мережею медичних центрів «Я ваш лікар» створить (https://t.me/presinfokpi/6009) сучасну медичну клініку в університеті. КПІшники зможуть отримати сучасну багатопрофільну медичну допомогу, зробити безплатний чекап організму, відвідати консультації із сімейним лікарем і навіть провести діагностику хвороб прямо в кімнаті гуртожитку.

КПІ співпрацює з НАЕК «Енергоатом». На зустрічі сторони обговорили (https://t.me/presinfokpi/6018) актуальні питання підвищення надійності та безпечності експлуатації АЕС в умовах ведення війни, а також будівництва нових енергоблоків і відповідно до цього — збільшення кількості вступників на «атомні» спеціальності й розширення матеріально-технічної бази.

Київські політехніки взяли участь (https://t.me/presinfokpi/5999) у міжнародній студентській конференції «Змінені обставини та нові загрози для сталості в регіоні Балтійського моря», що проходила 15—18 квітня в Познанському технологічному університеті.

КПІшники — віцечемпіони (https://t.me/presinfokpi/6012) Києва з настільного тенісу серед студентів. У спорткомплексі ДТЕУ наша команда змагалася за першість і показала хороший результат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.