Підсумки тижня КПІ
15–19 липня 2024

Згідно з наказом міністра освіти і науки України з 19 липня 2024 року призначено нового ректора КПІ ім. Ігоря Сікорського — Анатолія Мельниченка.

Тех- і діптех-стартапи київських політехніків та інноваційної екосистеми Sikorsky Challenge вийдуть на японський ринок. Японська організація зовнішньої торгівлі JETRO планує надати консалтингову, фінансову й партнерську підтримку в просуванні інновацій Київської політехніки за кордоном.

КПІшники представили культуру українського танцю разом із Центром хореографічного мистецтва «Постолята» на фестивалі «Злиття культур» у Польщі. Колективи виступили у трьох містах та отримали подяку від мерії міста Піш.

Студенти із Судану навчатимуться в Київській політехніці, — зазначили представники Посольства Республіки Судан у ході візиту до КПІ. З-поміж багатьох вищих навчальних закладів суданські науковці обрали саме КПІ — як провідний технічний університет для підготовки висококваліфікованих спеціалістів.

У КПІ пройшов третій, завершальний Bootcamp у межах міжнародного проєкту RESCUU. Цього року захід об’єднав ініціативне студентство навколо теми відродження й відбудови України. Учасники прокачали навички з цивільної безпеки, застосуванні ШІ та 3D-друку.

КПІшниця презентувала свій стартап у Римі на освітній програмі «Насіння для майбутнього». До рейтингу найкращих потрапили п’ятеро найталановитіших студентів із п’яти провідних українських університетів. Серед них — Анастасія Сидоренко, студентка радіотехнічного факультету за спеціальністю «електронні комунікації та радіотехніка».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.