Підсумки тижня КПІ
2–6 вересня 2024

Доцентка кафедри зварювального виробництва, кандидатка технічних наук НН ІМЗ КПІ Євгенія Чвертко стала першою жінкою в Україні та у Східній Європі, яка нагороджена відзнакою (https://t.me/presinfokpi/6543?single) Міжнародного інституту зварювання — організації, що формує світові тренди в галузі науки та технологій зварювання.

КПІшники працюють над створенням інновацій для малих і середніх підприємств України. В університеті активно працює Digital innovation hub (https://t.me/presinfokpi/6548) — центр, що надає професійні консультації, проводить тренінги, розробляє нові продукти й послуги та знаходить донорів для більшості вітчизняних підприємців.

Бібліотека КПІ (https://t.me/kpi_library) взяла участь у масштабному професійному форумі книжкової галузі KyivBookFest 2024.

На жаль, київських політехніків не оминули втрати (https://t.me/presinfokpi/6550?single). Віддали своє життя в боротьбі за незалежність та суверенітет України ще двоє КПІшників: Олександр Романченко, випускник ФАКС (факультет авіакосмічних систем) 2016 року, та Юрій Сівашенко, випускник механіко-машинобудівного факультету 1994 року. Вони назавжди залишаться в наших серцях як справжні герої України.

Київська політехніка оголосила додатковий набір (https://t.me/presinfokpi/6539) для вступників на контрактну форму навчання! Ознайомитися з переліком спеціальностей та форм здобуття освіти можна за посиланням (https://pk.kpi.ua/addenroll-2024-start/).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.