Підсумки тижня КПІ
23–27 вересня 2024

За ініціативою КПІ ім. Ігоря Сікорського та Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості України було організовано ярмарок вакансій оборонних підприємств (https://t.me/presinfokpi/6619), на якому КПІшники могли ознайомитися з актуальними пропозиціями щодо можливостей працевлаштування та залучення до роботи у ОПК.

Початок співпраці з Amazon Web Services (https://t.me/presinfokpi/6610)! До Київської політехніки завітали представники одного з найпотужніших і найпоширеніших хмарних провайдерів у світі Amazon Web Services (AWS), державні посадовці, провідні підприємці та бізнес, щоб обговорити спільні дії задля розвитку хмарних технологій, цифрової трансформації та інновацій в університеті.

Київські політехніки співпрацюватимуть із Національним агентством кваліфікацій (https://t.me/presinfokpi/6608). У межах укладеного меморандуму робота провадитиметься над розвитком Національної системи кваліфікацій, розбудовою мережі кваліфікаційних центрів і розробленням якісних та актуальних професійних кваліфікацій відповідно до потреб ринку праці.

До КПІ завітали випускники НН ММІ на чолі з Артемом Ющуком (генеральним директором і співзасновником компанії Inguar Defence). Вони провели цікаву лекцію для КПІшників, поділилися історією власного професійного шляху та представили свій винахід — унікальний бронеавтомобіль INGUAR-3, аналогів якому нині немає в Україні. Найближчими днями можна буде ознайомитися детальніше у окремій новині

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.