Підсумки тижня в КПІ
29 квітня — 3 травня 2024

У КПІ відкриють (https://t.me/presinfokpi/6022) Sikorsky Energy Innovation Hub — простір, який об’єднає всі енергетичні школи КПІ, наукові, освітні та інноваційні ресурси задля енергоефективної відбудови нашої держави. Хаб працюватиме для студентів, школярів і бізнесу.

КПІшник увійшов (https://t.me/presinfokpi/6039) до стратегічної ради Diia.City United. Підприємець, співзасновник компанії Uklon Дмитро Дубровський закінчив КПІ за спеціальністю «прикладна математика». У бізнес-спілці Diia.City United він працюватиме разом із засновниками та CEO найбільших українських технологічних продуктових компаній задля розвитку технологічної галузі України.

КПІшники зустрілись (https://t.me/presinfokpi/6037) із представниками Промислово-будівельної групи «Ковальська». Студенти дізнались від професіоналів-практиків, які скіли потрібні, щоб стати частиною команди провідного будівельного холдингу та навчатися за дуальною формою.

КПІ взяв участ (https://t.me/presinfokpi/6026)ь у міжнародній конференції «Антикорупційна освіта: міжнародний досвід і перспективи розвитку в Казахстані». Захід зібрав близько 100 делегатів.

14 медеваків з Бельгії поїхали (https://t.me/presinfokpi/6041) на фронт. Ініціатива стала можливою завдяки співпраці Української Ради Миру, Міжнародної громадської організації «Рада з екологічної безпеки», Посольства Королівства Бельгії в Україні, Бельгійської волонтерської спільноти та соціального проєкту «Українська місія Ігоря Вітенка».

Київська політехніка та Державна служба України з питань праці запобігатимуть (https://t.me/presinfokpi/6025) зростанню кількості нещасних випадків під час виконання посадових обов’язків на роботі. На круглому столі фахівці обговорили питання виробничого травматизму, безпечних умов праці й застосування бенчмаркінгу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.