Онлайн-групи психологічної підтримки для КПІшників та КПІшниць

Нам усім важко переживати війну, але тобі може бути найважче. Тому пропонуємо підтримку для тебе – групи «ПОРУЧ», де ти зможеш:
• поділитися переживаннями про події навколо тебе та у твоїй країні;
• відчути підтримку інших учасників групи та фахівців;
• знайти способи, як підтримувати себе і близьких у складні часи;
• просто спілкуватися з однолітками та бути у спільноті людей, які розуміють і підтримують одне одного.

Група підтримки «ПОРУЧ» — це безпечний, конфіденційний та емоційно-комфортний простір, у якому учасники та учасниці із схожим життєвим досвідом допомагають один одному в процесі щирого спілкування та обміну досвідом разом з психологами-ведучими.

Групи складатимуться з максимум 20 учасників та 2 ведучих, які модеруватимуть зустріч та фахово нададуть відповіді на питання, що хвилюють. Участь у групах – безоплатна. Програма групи включає 6 занять по 90 хвилин кожна.

Ведучі групи: тренерки ГО ВГЦ “Волонтер” Олеся та Марина.

Реєстрація обов’язкова! (https://forms.gle/wLye5Gt3sWANg96H8)
(https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1iF25BH7wegj9Hy8ccZk-0HqRanGgE2PqVKFDVI6UKMMSeQ/viewform)🕑 Коли: 15 жовтня (вт), перша зустріч о 16:00.
Де: онлайн, посилання на Zoom буде надіслано зареєстрованим учасникам та учасницям.

«ПОРУЧ» — проєкт з психосоціальної підтримки та збереження психічного здоров’я дітей, батьків/осіб, які їх замінюють, та фахівців, що працюють з дітьми, який реалізується ГО «Всеукраїнський громадський центр «Волонтер» спільно з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні UNICEF Ukraine.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.