Підсумки тижня КПІ
7–13 жовтня 2024

Відбулося планове засідання Вченої ради (https://t.me/presinfokpi/6688), на якому ректор університету Анатолій Мельниченко презентував Проєкт Стратегії розвитку КПІ ім. Ігоря Сікорського на 2025–2030 рік. Також за високий професіоналізм у роботі з нагоди Дня працівника освіти київські політехніки отримали нагороди від МОН України.

КПІ ім. Ігоря Сікорського та ГО «Асоціація саперів України» (https://www.youtube.com/watch?v=o58JWnCiMCg) спільно готуватимуть фахівців із гуманітарного розмінування. Київська політехніка залучить передовий досвід, інновації та експертне середовище АСУ для розмінування українських територій.

Команда КПІшників Hydrolics – Infinite Horizonts здобула перемогу в локальному етапі міжнародного космічного хакатону NASA Space Apps Challenge (https://t.me/presinfokpi/6700).

Стартував новий сезон КПІtalks (https://www.youtube.com/watch?v=CHv6Z6Y1PY0) «Roadmap по КПІшці». Студентів знайомитимуть із широким колом можливостей, що сьогодні надає наш університет для самореалізації та розвитку скілів, які стануть у пригоді в роботі й житті.

Співробітники й студенти університету пройшли щорічне навчання від ДСНС (https://www.youtube.com/watch?v=gPCHfw9rd4U). КПІшники опанували знання й практичні навички, необхідні для дій у небезпечних ситуаціях, особливо в умовах війни.

Змагання серед факультетів та інститутів у Спартакіаді КПІ 2024 тривають. Цього тижня КПІшники виборювали першість і найбільшу кількість балів у загальну турнірну таблицю в командних видах спорту, незабаром будуть новини щодо турніру зі стрітболу та мініфутболу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.