Додаткові бали за весняний семестр 2023/2024

З 06 по 16 травня 2023 (включно) студенти можуть подати документи, які дають підстави для врахування додаткових балів у рейтингу успішності, відповідно до якого буде призначено академічну стипендію за результатами літнього семестрового контролю 2023/2024 н.р.
• УВАГА! За участь в гуртках студенти самі документи НЕ подають, це роблять керівники гуртків. Інструкція для керівників тут (https://t.me/clubs_kpi/77).

Терміни підтвердження
• Якщо документи для нарахування додаткових балів за певною категорією не було подано через пізні дати проведення заходів або через пізнє отримання підтверджуючих документів, то студенти матимуть можливість врахувати їх в наступному семестрі.
• Якщо студенти мали можливість подати документи, але не зробили цього у відведені терміни, то в наступному семестрі документи прийматися не будуть.

Апеляції
• У терміни подання апеляцій студенти зможуть оскаржити рішення стипендіальної комісії факультету/НН інституту.
• Якщо документи, що дають право на нарахування додаткових балів, були відхилені до розгляду стипендіальною комісією відповідного факультету/НН інституту, то апеляція в цьому випадку неможлива.
• Якщо студенти вчасно не подали документи і стипендіальна комісія Ф/ННІ не розглядала їх під час засідання, то під час апеляції вони розглядатися не будуть! Можливо оскаржити рішення лише щодо поданих вчасно документів!

Форми для реєстрації здобутків, як порахувати рейтинг успішності, за що враховуються додаткові бали, коли і куди надсилати підтверджуючі документи, коли будуть прийняті рішення та оприлюднені списки студентів з додатковими балами, кому ставити запитання – у статті https://dnvr.kpi.ua/2024/05/06/8932/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.